top of page

Varför välja oss

01.

Tyngdpunkten i vårt arbete ligger i kvalitetssäkring. Test och verifiering är därför den största och viktigaste del som vår verksamhet vilar på. Vi har kompetens inom alla olika testfaser, både som testare och testledare.

02.

Våra medarbetare har god vana av både stora och små, nationella och internationella projekt, där de bidragit - och bidrar - med kompetens inom såväl analys som systemutveckling, projektledning, support, utbildning och test.

03.

Complit har mångårig erfarenhet från utvecklingsprojekt, både stora och små, nationella och internationella, och vi kan utföra uppgifter som inte passar den befintliga kompetensen på Ert företag, inom webbutveckling och applikationsutveckling.

04.

Complit kan också erbjuda mycket erfarna projektledare, som arbetat i många större projekt och byggt erfarenhet under lång tid.  

05.

Complit fungerar som en förlängd arm åt företag som behöver resursförstärkning i sina projekt.

För att göra allt detta på bästa sätt så strävar vi alltid efter att utveckla en nära relation till våra kunder. På Complit anser vi nämligen att nära relationer är A och O i en verksamhet där kundens behov står i fokus.

bottom of page